Leverans 2 - 4 arbetsdagar / Fraktfritt över 599 kr.

Entoma Training Treats, 75 gr.

  • 69 kr
I lager
  • Spannmålsfritt
  • Mycket hög smältbarhet
  • Rik på omega 3, 6 och 9
  • Utan syntetiska konserveringsmedel, färger och smaker
  • Praktiskt taget ingen allergipotential
  • Minimal klimatpåverkan! 
  • Med en läcker gourmetsmak

100% hållbart och innovativt insektsprotein av högsta kvalitet. Rik på bra näringsämnen. Insektsproduktion avger 100 x mindre koldioxid och använder 17 x mindre vatten än nötköttsproduktion.

Sammansättning: Insektsmjöl (hermetia illucens (40%)), betmassa, äppelfiber, ingefära, potatisstärkelse, potatisprotein, morötter, kassavaextrakt, linfröolja, vitaminer och mineraler, naturlig antioxidant, vatten.

Varför mata våra hundar med insekter?

Full av bra näringsämnen. Insekter är naturligt rika på essentiella aminosyror och Omega 3, 6 och 9. Dessa essentiella fettsyror hjälper till att upprätthålla din hunds immunsystem, minska kolesterolet och ger en vacker päls. Insekter är inte bara rika på mineraler och näringsämnen, utan de är också späckade med vitamin B, järn och kalcium. 

Proteiner av hög kvalitet. Till skillnad från köttbaserad foder gjord på rester från slakterierna använder Entoma Petfood hela insekten. Resultat: rika och diversifierade aminosyror som utgör proteinet. Ja, inte alla proteiner har samma värde!

Full power! Med ett proteininnehåll på mer än 60% (mot 40% i nötkött) är foder och godis gjord på insekter det mest effektiva sättet att näringsmässigt stärka musklerna hos våra fyrbenta vänner och ge dem den dagliga energidosen de behöver.

Allergivänliga. Det finns ett ökande antal hundar som utvecklar och lider av allergier mot vissa livsmedel. På grund av deras unika sammansättning av proteiner är insekterna i Entomas produkter ett allergivänligt val för våra hundar.

Smakfullt. Insekterna som används till Entomas produkter har en unik smak och attraktiv lukt. Detta i kombination med de naturliga ingredienserna som till exempel äpple, rödbeta och morot gör produkten till en smaklig belöning.

Insekter: den miljövänliga lösningen för utfodring av våra husdjur.

Enligt FN lever 1,8 miljarder människor i områden med akut vattenbrist och runt år 2025 kommer dessa människor att få problem med vattenförsörjningen. I och med att det används mycket mindre vatten för att framställa insektsprotein jämfört med nötköttsprotein är insektsproteiner utan tvekan den mest lämpliga och hållbara lösningen för att begränsa vattenbristen som hotar vår planet när det kommer till produktion av hundfoder.

I dag svarar boskapen (inklusive grisar och kycklingar) för 18% av utsläppen av växthusgaser, i själva verket är det mer än alla våra transportmedel sammanlagd. Insektsproduktion avger 100 x mindre koldioxid än uppfödning och avger ingen metan eller kväveoxid.

I slutändan är resultatet: Insekter = 60% protein + inget matavfall + ett minimalt miljöavtryck!
Snabb leverans på 2 - 4 dagar.
 
Frakt 79 kr. Fraktfritt över 599 kr. Minsta ordervärde för djurhemspaket 399 kr.