Leverans 3 - 5 arbetsdagar / Fraktfritt över 599 kr.

Melon Madness Puzzle & Play, Nina Ottosson aktiveringsleksak

  • 251 kr
  • 239 kr
I lager

Funkar såklart även för gnagare och kaniner!

Nyfikna katter kommer att älska utmaningen med Melon Madness Puzzle & Play av svenska Nina Ottosson! Katterna skjuter på klossarna och vrider på de svarta ”frö-bitarna” i detta dubbelsidiga pusselspel, för att hitta godis i de 6 godisgömmorna och inuti de 6 klossarna. Spelet kan anpassas för att göra det lättare för nybörjare eller mer utmanande för smarta katter. Låt spelet börja!

FRI FRÅN BPA, PVC & FTALATER: Tillverkad av livsmedelsgodkända material.

EKO-VÄNLIG MATERIAL: Tillverkad av ett kompositmaterial som är en blandning av trä och plast; tåligt, lätt att göra rent, och bättre för  miljön.

BYT UT MATSKÅLEN: Byt ut din vanliga matskål och utfodra din katt med detta pussel, så får katten utlopp för sin naturliga jaktinstinkt. Pusslet rymmer upp till 0,6 dl mat, och är tillverkat av livsmedelsgodkända material.  

PERFEKT FÖR NYFIKNA KATTER: Stimulerar kattens naturliga jaktinstinkt.  Katten ”jagar” sin belöning genom att skjuta på klossarna och vrida på de svarta frö-bitarna för att hitta de gömda godbitarna. Framtaget speciellt för katter, med deras naturliga rörelser och instinkter i åtanke, samt grunda godisgömmor så de kommer åt det goda.

AKTIVERAR DIN KATT: Låt din katt upptäcka de 6 godisgömmorna, och flytta på de 6 klossarna med godis inuti, för att släppa ner det i fördjupningarna. Spelets lutning bidrar till utmaningen. Justera svårighetsgraden i takt med att din katt lär sig vad den ska göra. För  nybörjare - lägg godis i fördjupningarna och skjut de svarta  ”frö”-bitarna åt sidan, så det blir lättare att hitta godiset. Öka svårighetsgraden genom att täcka fördjupningarna med svarta ”frö-”bitar, och lägg även godis inuti klossarna, så katten måste skjuta dessa över fördjupningarna och tillbaka för att komma åt godiset. Visa din katt hur spelet fungerar, och uppmuntra den att hitta godisbitarna.

TIPS: För att stimulera kattens naturliga jaktinstinkt kan du gömma  pusslet på olika ställen varje dag – i olika rum, bakom soffan eller bakom en dörr. Katter leker och äter när de vill, inte när du vill.  Genom att gömma pusslen på olika ställen kan de leka och jaga när de vill.  

INGA LÖSA DELAR: för säkrare lek och enkel rengöring, och du behöver inte oroa dig för att tappa bort delar.    

LÄTT ATT RENGÖRA: Handdiska med varmt vatten och diskmedel, skölj rent och låt torka.

Nina Ottossons kattspel motverkar tristess, hjälper till att minska destruktivt beteende och aktiverar din katt mentalt.


 Snabb leverans på 2 - 4 arbetsdagar.

  Frakt 79 kr. Fraktfritt över 599 kr.