Leverans 2 - 4 arbetsdagar / Fraktfritt över 599 kr.

Entoma Skin & Beaty Snack, 60 gr.

  • 65 kr
I lager
  • Spannmålsfritt
  • Boostar hundens hud och päls
  • Mycket hög smältbarhet
  • Rik på omega 3, 6 och 9
  • Utan syntetiska konserveringsmedel, färger och smaker
  • Praktiskt taget ingen allergipotential
  • Minimal klimatpåverkan! 
  • Med en läcker gourmetsmak

100% hållbart och innovativt insektsprotein av högsta kvalitet. Rik på bra näringsämnen. Insektsproduktion avger 100 x mindre koldioxid och använder 17 x mindre vatten än nötköttsproduktion.

Sammansättning: Insektsmjöl (hermetia illucens(35%)), potatisstärkelse,  potatisprotein, betmassa, banan, kokosflingor, ärtor, morötter,  echinacea, kalciumkarbonat, öljäst, linfröolja, naturlig antioxidant,  vitamin D, vatten.

Varför mata våra hundar med insekter?

Full av bra näringsämnen. Insekter  är naturligt rika på essentiella aminosyror och Omega 3, 6 och 9. Dessa  essentiella fettsyror hjälper till att upprätthålla din hunds  immunsystem, minska kolesterolet och ger en vacker päls. Insekter är  inte bara rika på mineraler och näringsämnen, utan de är också späckade  med vitamin B, järn och kalcium. 

Proteiner av hög kvalitet. Till  skillnad från köttbaserad foder gjord på rester från slakterierna  använder Entoma Petfood hela insekten. Resultat: rika och diversifierade  aminosyror som utgör proteinet. Ja, inte alla proteiner har samma  värde!

Full power! Med ett proteininnehåll på mer  än 60% (mot 40% i nötkött) är foder och godis gjord på insekter det  mest effektiva sättet att näringsmässigt stärka musklerna hos våra  fyrbenta vänner och ge dem den dagliga energidosen de behöver.

Allergivänliga. Det  finns ett ökande antal hundar som utvecklar och lider av allergier mot  vissa livsmedel. På grund av deras unika sammansättning av proteiner är  insekterna i Entomas produkter ett allergivänligt val för våra hundar.

Smakfullt. Insekterna som används till Entomas produkter har en unik smak och  attraktiv lukt. Detta i kombination med de naturliga ingredienserna som  till exempel äpple, rödbeta och morot gör produkten till en smaklig  belöning.

Insekter: den miljövänliga lösningen för utfodring av våra husdjur.

Enligt  FN lever 1,8 miljarder människor i områden med akut vattenbrist och runt år 2025 kommer dessa människor att få problem med  vattenförsörjningen. I och med att det används mycket mindre vatten för  att framställa insektsprotein jämfört med nötköttsprotein är  insektsproteiner utan tvekan den mest lämpliga och hållbara lösningen  för att begränsa vattenbristen som hotar vår planet när det kommer till  produktion av hundfoder.

I dag svarar boskapen (inklusive grisar  och kycklingar) för 18% av utsläppen av växthusgaser, i själva verket är  det mer än alla våra transportmedel sammanlagd. Insektsproduktion avger  100 x mindre koldioxid än uppfödning och avger ingen metan eller  kväveoxid.

I slutändan är resultatet: Insekter = 60% protein + inget matavfall + ett minimalt miljöavtryck!
Snabb leverans på 2 - 4 dagar.
 
Frakt 79 kr. Fraktfritt över 599 kr. Minsta ordervärde för djurhemspaket 399 kr.