Leverans 3 - 5 arbetsdagar / Fraktfritt över 599 kr.

* Buggin' Out Puzzle & Play, Nina Ottosson aktiveringsleksak *

  • 251 kr
  • 239 kr
I lager

Din katt kommer att älska utmaningen med Buggin’ Out Puzzle  & Play av Nina Ottosson! Katterna skjuter på klossarna och vrider på löven, för att hitta godis i de totalt 16 godisgömmorna. Spelet kan anpassas för att göra det lättare för nybörjare eller mer utmanande för mer vana katter. Låt spelet börja!

FRI FRÅN BPA, PVC & FTALATER: Tillverkad av livsmedelsgodkända material.

EKO-VÄNLIG MATERIAL: Tillverkad av ett kompositmaterial som är en blandning av trä och plast; tåligt, lätt att göra rent, och bättre för  miljön.

BYT UT MATSKÅLEN: Byt ut din vanliga matskål och utfodra din katt med detta pussel, så får katten utlopp för sin naturliga jaktinstinkt. Pusslet rymmer upp till 0,6 dl mat, och är tillverkat av livsmedelsgodkända material.  

PERFEKT FÖR NYFIKNA KATTER: Stimulerar kattens naturliga jaktinstinkt.  Katten ”jagar” sin belöning genom att skjuta på klossarna och vrida på löven för att hitta de gömda godbitarna. Spelet är framtaget speciellt för katter, med deras naturliga rörelser och instinkter i åtanke, samt har grunda godisgömmor så de kommer åt det goda.

AKTIVERAR DIN KATT: Låt din katt upptäcka de 8 godisgömmorna, och flytta på de 8 klossarna med godis inuti, för att släppa ner det i fördjupningarna.  Justera svårighetsgraden i takt med att din katt lär sig vad den ska göra. För nybörjare: lägg godis i fördjupningarna och  skjut löven åt sidan, så det blir lättare att hitta godiset. Öka svårighetsgraden genom att täcka fördjupningarna med löven, och lägg  även godis inuti klossarna, så katten måste skjuta dessa över fördjupningarna och tillbaka för att komma åt godiset. Visa din katt hur spelet fungerar, och uppmuntra dem att hitta godisbitarna.

TIPS: För att stimulera kattens naturliga jaktinstinkt kan du gömma  pusslet på olika ställen varje dag – i olika rum, bakom soffan eller bakom en dörr. Katter leker och äter när de vill, inte när du vill.  Genom att gömma pusslet på olika ställen kan de leka och jaga när de  vill.

INGA LÖSA DELAR: för säkrare lek och enkel rengöring, och du behöver inte oroa dig för att tappa bort delar.    

LÄTT ATT RENGÖRA: Handdiska med varmt vatten och diskmedel, skölj rent och låt torka.

Nina Ottossons kattspel motverkar tristess, hjälper till att minska destruktivt beteende och aktiverar din katt mentalt!