Leverans 3 - 5 arbetsdagar / Fraktfritt över 599 kr.

Så här skapar du djurhemmets önskelista!

Här visar vi hur du kan skapa en önskelista åt ditt djurhem. Önskelistan kommer att läggas ut på vår sida här. Bilderna som visas vid de olika stegen är tagna vid användning av laptop, vi rekommenderar att du skapar önskelistan på en laptop eller stationär dator, det är enklast. Glöm inte att maila oss länken till eran önskelista när du är klar!

1. Logga in på ditt konto.

Har du inget konto så skapar du snabbt ett genom att klicka på ”Ditt konto” och sedan på ”Skapa nytt konto”. 2. Välj efter inloggning en produkt ur ett av våra djurhemspaket som du vill lägga till i din önskelista genom att klicka på det lilla hjärtat i produktbilden.


3. Efter att du klickat på hjärtat så läggs produkten till i en önskelista och kommer du till en sida som ser ut som på bilden. Namnge nu önskelistan genom att skriva namnet på din organisation + ordet ”önskelista”. Till exempel ”Djurskyddet Skaraborgs önskelista” eller ”Hundhjälpen i Stockholms önskelista”. Spara sedan!


4. Lägg till alla produkter ni vill ha på listan (du ser samtliga tillagda produkter om du skrollar en bit ner på sidan).


5. Nu är önskelistan klar! Om du klickar på ”Se önskelista som besökare” så öppnas den i en ny flik där du ser hela listan.

Glöm inte att skicka länken till eran önskelista till oss på [email protected] så att vi kan lägga till den på vår hemsida!