Leverans 2 - 4 arbetsdagar / Fraktfritt över 599 kr.

Vad vi hittills åstadkommit tillsammans med er!

(sedan april 2020)

485

bättre val

164

underbara kunder

2330

kronor till Foderfonden


Vi är ett nytt företag som säljer djurtillbehör som produceras på ett mer miljövänligt sätt än vad som är vanligt i branschen, t ex produkter som är gjorda av naturliga, förnybara och återvunna material. Vi säljer även djurfoder och djurtillbehör som av olika anledningar riskerar att kasseras, till starkt rabatterade priser. Det kan handla om produkter som har kort datum, skadade förpackningar, felaktigt tryck, varor som har utgått ur sortimentet, osv.  Vidare så säljer vi djurhemspaket som skickas till det djurhemmet som just du vill stödja. Sedan kan du hos oss handla stödprodukter till vår Foderfond där 10% av försäljningen går till denna fond som varje år delar ut bidrag.

Vi älskar djur och djurhjältar!

Vi har startat verksamheten för att vi älskar djur! Men också för att vi vill minska det omfattande svinnet inom sällskapsdjursbranschen och för att spara på naturens resurser; resurser som vårt jordklot så väl behöver själv.

Samtidigt vill vi göra en insats för djurhem i Sverige. Djurhemmen gör ett ovärderligt jobb med att rädda djur i nöd, oftast helt ideellt och med små resurser och vi vill gärna hjälpa dem så gott vi kan. T ex genom att sälja vidare större mängder foder eller kattsand som annars riskerar kasseras, till schyssta priser eller låta privatpersoner sammanställa ett djurhemspaket som skickas till valfritt djurhem, även det till så bra priser som möjligt. På det viset hjälper vi dem att hjälpa de till exempel tusentals hemlösa katter som finns i Sverige idag.

Kort sammanfattat så brinner vi för Mindre svinn – Mer välgörenhet; vilket också är vårt motto och vårt mål!

Våra partners